Grass Roots Club oli Grass Roots Recordsin järjestämä ensimmäinen isompi yleisötapahtuma. GRC:n tarkoituksena oli tuoda esille GRR:n yhtyeitä ja järjestää Turkulaisille laadukasta viikonloppumeininkiä. GRC:n järjestäminen oli GRR:n jäsenille erittäin palkitseva ja opettavainen kokemus. Järjestimme tapahtuman kokonaan nuorten voimin, apukäsiä saatiin kavereilta ja neuvoja vanhoilta konkareilta.

Tapahtuman voisi sanoa olleen menestys. Paikalle odotettiin noin 150 ihmistä, mutta loppujen lopuksi paikalle saapui yli 180 ihmistä. Paikalla oli paljon nuorta porukkaa, mutta vanhempaakin yleisöä paikalla nähtiin. Mitään ongelmia ei tapahtumassa ilmennyt ja kaikilla näytti olevan erittäin mukava ilta! Jälkikäteen GRR on saanut paljon positiivista palautetta tapahtumasta ja esiintymisistä.

Esiintyjinä tapahtumassa oli Toiminimi, Of Origins, Kake & Frank, T4nkk1:D, Eetu Kujala sekä GRONDLINE. Kaikki lavalle nousseet yhtyeet olivat Turkulaisia ja yhtyeiden jäsenten keski-ikä on noin 20-v. Voidaan siis puhua nuorista nousevista bändeistä. GRR tarkoituksena on nostaa esille nuoria paikallisia bändejä, jotka ansaitsevat enemmän huomiota. Nuorilla bändeillä on alussa usein vaikeuksia saada keikkaa ja tässä, sekä musiikin tuotannossa, GRR yhtyeitä auttaa.

Ensimmäinen tapahtuma oli siis erittäin onnistunut ja tästä on hyvä lähteä uutta suurempaa tapahtumaa kohti. Tunnelmaa tapahtumasta voi näin jälkikäteen fiilistellä alta löytyvistä kuvista!

Categories: Tapahtumat

© 2018 Grass Roots