Pe 24.5 Saaristobaari
Groovelaakso: Syskofrenia, Severi Peura & Selvänäkijät, FM64
Liput ennakkoon 6e/ ovelta 8e.
Liput: https://www.ticted.com/fi/events/4645

Ovet 20:00
FM64 20:25
Severi Peura & Selvänäkijät 21:15
Syskofrenia 22:00

Groovelaakso tulee!

Loppukevät huipentuu Grass Rootsin järjestämään Groovelaaksoon. Groovelaakso luo Saaristobaariin lempeän, sekä aistikkaan tunnelman kolmen kovan yhtyeen säestämänä. Tämä jazz, folk, sekä pophenkinen iltama nostaa varmasti jokaisen kuulijan suupielet hymyyn. Tule todistamaan!

Syskofrenia

Syskofrenia soittaa persoonallista ja tarttuvaa jazzpoppia ja säväyttää voimakkailla lyriikoillaan. Sävellykset ja sanoitukset kumpuavat laulaja-lauluntekijä Saga Söderströmin kynästä ja uniikin soundin yhtyeelle muodostaa jazzin ja popin osaajista koostuva bändi.

Syskofrenia julkaisi lokakuussa 2018 ensimmäisen täyspitkän albuminsa Minä, joka sai yleisöltä lämpimän vastaanoton ja mm. voitti Anna mun nukkua -singlellään Ylen Levylautakunnan. Tällä keikalla kuullaan Minä-albumin kappaleiden lisäksi paljon uutta musiikkia!

https://open.spotify.com/album/5jfegrUe3G86MEF9ho68Hs?si=aamm5NsAR3e8TWsmryvpgQ

Severi Peura & Selvänäkijät

Viisihenkinen folk groove -ryhmä esittää Severi Peuran teoksia. Pehmeä rytmi, psykedeelinen kehräntä, toivon harmonia ja metsien melankolia kietovat maailmankolkkain musiikkiperinteet sateentuoksuiseen, herkkään ilmaisuun. Tyhjästä ei voi syntyä kukaan.

https://open.spotify.com/artist/1UYwsSwtLApOwuVYSWkBOz?si=C3Wq0EfJRzu5uGCNt1bxQA

FM64

Albumin tekoon keskittynyt FM64 julkaisee vihdoin ensimmäisen pitkään ja hartaasti kypsytetyn pitkäsoittonsa, jota yhtye saapuu juhlistamaan julkkarikiertueen merkeissä myös Turkuun! Kahdella laulusolistilla varustetun yhtyeen suomenkielistä musiikkia on kuvailtu atmosfääriseksi indiepopiksi, jota värittävät stemmalaulut, elektroniset elementit ja isot kertosäkeet.

https://open.spotify.com/track/31mRVaAP1GO3G2BH3QqMqR?si=56ZKnEhaRgCG5K_BzOxM5g

Categories: Menneet Tapahtumat

© 2019 Grass Roots